monorail kl. in addition, near Menara Bangkok bank. also, cinema Kuala Lumpur. in addition, near kl tower. In addition, near klcc parking

Berpatutan, Terbaik, Eksklusif

Ruang Pejabat untuk Disewa di Kuala Lumpur. Ruang Pejabat Peribadi & Ruang Kerja Bersama, Pejabat Berkongsi & Pejabat Servis, Bilik Mesyuarat & Bilik Latihan, Pejabat Maya untuk Disewa di Menara Korporat Mewah Lima Bintang di Lokasi Premium

24/7 AksesBersambung ke Monorel24/7 Pendingin Hawa5 Bintang Menara KorporatPandangan KLCC & KL Tower

Berpatutan, Terbaik, Eksklusif

Ruang Pejabat untuk Disewa di Kuala Lumpur. Ruang Pejabat Peribadi & Kerja Bersama, Pejabat Berkongsi & Pejabat Servis, Bilik Mesyuarat & Bilik Latihan, Pejabat Maya untuk Disewa di Menara Korporat Mewah Lima Bintang di Lokasi Premium

24/7 AksesBersambung ke Monorel24/7 Pendingin Hawa5 Bintang Menara KorporatPandangan KLCC & KL Tower

Ruang Pejabat untuk Disewa di Kuala Lumpur

RUANG KERJA BERSAMA DI KUALA LUMPUR

PEJABAT BERKONGSI & KERJA BERSAMA

virtual office

PEJABAT SERVIS

Ruang pejabat peribadi berperabot lengkap, dilengkapi dengan perkhidmatan profesional dan teknologi untuk membantu perniagaan anda pada harga terendah.

Office space for rent in KLCC

Pakej perniagaan termasuk nombor telefon khusus, alamat premium, ruang pejabat percuma dan bilik mesyuarat pada harga berpatutan.

Meeting room for rent in KLCC

BILIK MESYUARAT

Bilik mesyuarat profesional yang disediakan dengan pelbagai kemudahan berteknologi tinggi untuk menjalankan sebarang mesyuarat, latihan, acara, dan persidangan. 

KOMITMEN RENDAH

Bayaran deposit untuk satu bulan sahaja

TIADA SST

Semua invois kami bebas daripada Sales dan Service Tax (SST).

TIADA KOS TERSEMBUNYI

Buat tempahan tanpa sebarang kos tambahan atau kos tersembunyi

KADAR PARKIR KERETA YANG RENDAH 

RM 230 setiap bulan untuk Parkir Kereta Bermusim

Ruang Inspirasi

Menara Bangkok Bank terletak di sebelah Ritz Carlton Residences, iaitu hanya 5 minit dari Menara Berkembar Petronas, KLCC. Menara KL Tower yang klasik terletak sejauh 1 batu sahaja. Lokasi utama ekonomi, hiburan dan bersejarah terletak hanya beberapa langkah dari satu-satunya kawasan hutan hujan di bandar Kuala Lumpur. Selain itu, pengangkutan awam monorel melilingi bangunan ini. Ia juga disambungkan dengan lapangan terbang Kuala Lumpur dan lain-lain destinasi utama di Kuala Lumpur. Pada 3 April 2017, Menara Bangkok Bank @ Berjaya Central Park memenangi Peringkat Juara bagi Strata-Commercial Category yang dianjuri  TheEdgeProperty.com Malaysia’s Best Managed Property Awards 2017.

Visit Us

Dapatkan Berita Terkini Kami di Peti Masuk Anda

BILIK PERSIDANGAN

SUITE PEJABAT PREMIUM

BILIK MESYUARAT

MEJA PEJABAT KHAS

PENGGAMBARAN RUANG PEJABAT

SUITE PEJABAT PERSENDIRIAN

Ruang Pejabat untuk Disewa di Kuala Lumpur | Ruang Kerjasama Kuala Lumpur

Manfaat Termasuk

Ruang Kerja Bersama Kuala Lumpur 
Komen Pelanggan

“Perkhidmatan yang terbaik oleh NOVUX. Kakitangan ramah dan profesional.”

GTOUCH Sdn Bhd Ruang Kerja Bersama

 Web Development

“NOVUX merupakan pejabat servis yang terbaik. Kakitangan ramah dan cekap, staf pengurusan yang mesra perniagaan. Tawaran bernilai bagi setiap perkhidmatan yang diberikan. Pejabat servis yang paling berpatutan di kawasan KLCC.”

Censuria Capital Sdn Bhd Pejabat Servis

“Pengalaman pejabat servis yang terbaik bersama NOVUX di Malaysia selepas beberapa kali mencubai yang lain tahun lepas. Kakitangan yang pakar dan berdedikasi untuk memastikan segala keperluan untuk perniagaan disediakan kepada pelanggan.”