0%

Tiada Kos Tersembunyi 

0%

Tiada GST

Jaminan Tiada Kos Tersembunyi!

Rasai Pengalaman di Bangunan Gred A dan Ruang Pejabat yang Moden dan Eksklusif  terletak bersebelahan Ritz Carlton Kuala Lumpur, Nikmati Permandangan terus KL Tower dari Ruang Pejabat yang Lengkap dan Ekskslusif.

Ciri- Ciri Bangunan

Permandangan KL Tower

Permandangan Terus KL Tower

Bersambung Terus ke Monorel

Link Terus ke Monorel

Bangunan Gred A

Bangunan Disahkan Gred A

Tempat Letak Kereta Bulanan/ Valet

Anda Mempunyai Pelbagai Pilihn

Novux Serviced Office lokasi strategik di antara Jalan Ampang & Jalan Sultan Ismail.  Jarak Pejalan kaki ke KLCC dan KL Tower dan link terus ke KL Integrated Rail System ( Bukit Nanas Monorel Station)

Novux Service Office

Novux Serviced Office Beralamat di Menara Bangkok Bank @ Laman Sentral Berjaya. Bangunan Korporat 48 tingkat di tengah Bandaraya Kuala Lumpur. Terletak di  Pusat Daerah Perniagaan & Segitiga Emas Kuala Lumpur. Lokasi strategik di antara Jalan Ampang & Jalan Sultan Ismail dan dikelilingi Pusat Membeli Belah, Pusat Perniagaan Utama serta Mercu Tanda Antarabangsa Hotel-Hotel Lima Bintang dan Restoran. Berhampiran dengan Menara Berkembar KLCC & Link terus ke KL Integrated Rail System ( Bukit Nanas Monorel Station) menjadikan Alamat Korporat Kami sangat Sempurna untuk dicari Di Pusat Bandar Kuala Lumpur.

Muat Turun Risalah

Pakej Termasuk