TENTANG NOVUX SERVICED OFFICE

Target Kami Untuk Menyediakan Ruang Pejabat yang Berpatutan dan Mewah di Lokasi yang Berprestij bagi menepati Keperluan Pengusaha dan Bisnes Masa Kini.

SELAMAT DATANG KE NOVUX

Siapa Kami

Novux Serviced Office (1072948-U), sebuah Syarikat Bumiputera, yang beroperasi sejak 2013 di Kuala Lumpur. Novux Serviced Office sebuah pusat setempat yang menawarkan Ruang Pejabat dan Servis Ekslusif dengan Harga Berpatutan di Lokasi yang Berprestij, direka khas untuk menepati keperluaan Pengusaha dan Bisnes Masa Kini.

Terletak di Lokasi yang Berprestij di Bandaraya Kuala Lumpur dan Dikelilingi Bangunan ikonik seperti ; KLCC, KL Tower, Novux Serviced Office menjanjikan Perkhidmatan yang Terbaik.

Pendaftaran Syarikat

MISI & VISI

 Apa Kami Lakukan

Novux Serviced Office ruang pejabat eksklusif yang direka bagi menepati kehendak anda dengan menawarkan perkhidmatan lengkap dan eksklusif.  Penyambut tetamu yang terlatih sehingga kelengkapan yang canggih, Novux Serviced Office menyediakan segala keperluan untuk memulakan bisnes anda.  Novux Serviced Office menyediakan ruang pejabat yang Eksklusif dan Berpatutan di lokasi yang Berprestij serta servis lengkap untuk bisnes anda.  Disamping anda fokus untuk mengembangkan bisnes dan mencipta nama, Kami akan menyokong kejayaan bisnes anda!

HUBUNGI KAMI!

Lokasi Kami

Novux Serviced Office Beralamat di Menara Bangkok Bank @ Berjaya Central Park. Bangunan Korporat 48 tingkat di tengah Bandaraya Kuala Lumpur. Terletak di Pusat Daerah Perniagaan di Segitiga Emas Kuala Lumpur, Novux Serviced Office menjanjikan Alamat Korporat Sempurna di lokasi yang berprestij untuk memulakan bisnes dan mencapai matlamat korporat anda.

  • 3 Minit Berjalan ke KLCC

  • Sambungan Terus Bukit Nanas Monorel

  • 2 Minit Berjalan Dang Wangi LRT

  • Sambungan Terus Bas Awam

  • Tempat Letak Kereta ( Harian/Bulanan)