Office space photoshoots, Office space photo shoots, Office space photoshoots in KL, Office space photoshoots in Kuala Lumpur, Office space photoshoot in Kuala Lumpur, Office space photoshoots in kl

NOVUX
PENGGAMBARAN RUANG PEJABAT

FOTOGRAFI | VIDEOGRAFI | LAKONAN 

PERKHIDMATAN KAMI

NOVUX juga menyediakan perkhidmatan sewa ruang pejabat untuk tujuan penggambaran, videografi, dan lakonan. Ruang pejabat kami yang elegan dengan pemandangan Menara KLCC and KL Tower akan memberikan pengalaman dan hasil shooting yang terbaik bagi kru anda. Kami menjaminkan suasana yang mewah, indah dan selesa untuk kru anda dalam menjalankan sebarang fotografi korporat, videografi, dan lakonan.

commercial photo shoot

KENAPA PILIH NOVUX

Ruang Pejabat untuk Penggambaran, Videografi, Lakonan

Lokasi Berprestij

KL VIEW and Office space photoshoots

Lokasi berprestij NOVUX terletak di pusat Kuala Lumpur dan menghadap pemandangan panorama Menara KLCC dan Menara KL. Tangkap gambar yang menakjubkan dengan suasana indah di pejabat kami. NOVUX menawarkan pakej penuh untuk photoshoot anda di dalam dan juga luar bangunan pejabat!

Pasukan Sokongan 

receptionist ofiice and Photoshoot Space Kuala lumpur

Kakitangan teknikal dan pentadbiran NOVUX sedia membantu kru anda sepanjang tempoh sewa. Kemudahan 24-jam pendingin hawa dan sekuriti CCTV di ruang pejabat kami memastikan keselesaan dan keselamatan kru anda terjamin sepanjang hari.

Harga Sewa Berpatutan

Ruang pejabat kami yang berperabot lengkap, moden dan luas ditetapkan pada harga sewa yang paling berpatutan di Kuala Lumpur.

Fleksibiliti

Office space photoshoots

Kru photoshoot anda boleh menggunakan ruang pejabat kami mengikut kesukaan dan keperluan masing-masing. Apa-apa hiasan kehendak kru anda boleh dipadankan dengan reka bentuk dalaman pejabat NOVUX yang moden dan elegan.

Ruang Pejabat Elegan

Office Photoshoot Space Kuala lumpur

Ruang pejabat elegan di NOVUX akan memberikan hasil shooting yang sungguh mewah. Reka bentuk dinding, karpet dan lantai marmar kami dihiasi dengan warna coklat, krim dan putih. Kami juga menawarkan ruang pejabat yang dilengkapi tingkap besar di mana anda boleh menjalankan shooting dengan keindahan cahaya semula jadi.

KEMUDAHAN

Ruang Pejabat untuk Fotografi, Videografi, Lakonan

Virtual Office Malaysia
Virtual Office KL
Office Space for Rent in Kuala Lumpur