about us. In addition, monorail kl. above all, menara bangkok bank. In other words, cheapest office space, In other words kl tower

TENTANG KAMI

About Novux

SIAPA KAMI

NOVUX menawarkan ruang pejabat dan pejabat maya ekslusif untuk disewa pada kos rendah.

Ruang pejabat peribadi, ruang kerja bersama dan kemudahan persidangan kami dilengkapi untuk memenuhi kehendak perniagaan masa kini. Usahawan terkini boleh menikmati kerja secara fleksibil dan integrasi kehidupan-kerja dengan menggunakan pejabat maya kami.

Lokasi NOVUX yang berpusat di Kuala Lumpur telah menarik pelanggan dari seluruh dunia. Pejabat kami terletak di Menara Bangkok Bank bersebelahan dengan Ritz Carlton Residences yang lama terkenal. Tidak jauh dari KLCC and KL Tower, NOVUX telah lama mengaut alamat perniagaan yang berprestij tinggi. NOVUX memberikan anda pengalaman terbaik untuk berinteraksi dengan profesional dari seluruh dunia.

Di NOVUX, usahawan kini tak perlu lagi membayar kos ‘overhead’ ruang pejabat yang tinggi. Kami yakin sentiasa ada cara lebih baik untuk bekerja pada masa moden ini.

monorail k

KEMUDAHAN

Ciri-Ciri Bangunan

About us
关于我们

PERKHIDMATAN KAMI

PEJABAT SERVIS

NOVUX menyediakan ruang pejabat suite moden dan selesa dilengkapi akses WiFi tanpa had. Minuman segar juga tersedia ada di pantri eksklusif kami yang menghadap pemandangan indah Menara KLCC dan KL Tower. NOVUX memastikan keselamatan dan privasi anda terjamin sepanjang masa melalui sistem CCTV.

Baca Lagi

PEJABAT MAYA

Ruang pejabat berperabot lengkap ditawarkan sekali dengan pejabat maya NOVUX yang canggih. NOVUX menggunakan sistem telekouminikasi yang cekap untuk memudahkan segala urusan. Kakitangan profesional kami sedia memberi bantuan menjawab panggilan telefon dengan sisten talian telefon yang canggih. Lain-lain perkhidmatan termasuk cetakan, faks, dan pengendalian surat.

Read More

BILIK MESYUARAT

Bilik-bilik mesyuarat kami disediakan secara profesional dengan kemudahan teknologi canggih untuk menjalankan sebarang mesyuarat, latihan dan persidangan.

Baca Lagi

TENTANG KAMI

Mulakan Pekerjaan Anda di Alam Profesional dan Bersosial dengan Profesional Lain di NOVUX kerana Kami Ingin Menubuhkan Komuniti Perniagaan Berprestij Tinggi!

HUBUNGI KAMI
LIHAT GALERI

HANYA MENGAMBIL BEBERAPA SAAT!

MINTA SEBUTAN HARGA PERCUMA

NOVUX SDN BHD
1-23-5, Menara Bangkok Bank Berjaya Central Park,
Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur

Open in Google Map