TENTANG KAMI

HUBUNGI KAMI
LIHAT GALERI

SIAPA KAMI

NOVUX menawarkan ruang pejabat dan pejabat maya ekslusif untuk disewa pada kos rendah.Ruang pejabat peribadi, ruang kerja bersama dan kemudahan persidangan kami dilengkapi untuk memenuhi kehendak perniagaan masa kini. Usahawan terkini boleh menikmati kerja secara fleksibil dan integrasi kehidupan-kerja dengan menggunakan pejabat maya kami. Lokasi NOVUX yang berpusat di Kuala Lumpur telah menarik pelanggan dari seluruh dunia. Pejabat kami terletak di Menara Bangkok Bank bersebelahan dengan Ritz Carlton Residences yang lama terkenal. Tidak jauh dari KLCC and KL Tower, NOVUX telah lama mengaut alamat perniagaan yang berprestij tinggi. NOVUX memberikan anda pengalaman terbaik untuk berinteraksi dengan profesional dari seluruh dunia.Di NOVUX, usahawan kini tak perlu lagi membayar kos ‘overhead’ ruang pejabat yang tinggi. Kami yakin sentiasa ada cara lebih baik untuk bekerja pada masa moden ini.

novux serviced office

PERKHIDMATAN KAMI

serviced office

PEJABAT SERVIS

NOVUX menyediakan ruang pejabat suite moden dan selesa dilengkapi akses WiFi tanpa had. Minuman segar juga tersedia ada di pantri eksklusif kami yang menghadap pemandangan indah Menara KLCC dan KL Tower. NOVUX memastikan keselamatan dan privasi anda terjamin sepanjang masa melalui sistem CCTV.

virtual office

PEJABAT MAYA

Ruang pejabat berperabot lengkap ditawarkan sekali dengan pejabat maya NOVUX yang canggih. NOVUX menggunakan sistem telekouminikasi yang cekap untuk memudahkan segala urusan. Kakitangan profesional kami sedia memberi bantuan menjawab panggilan telefon dengan sisten talian telefon yang canggih. Lain-lain perkhidmatan termasuk cetakan, faks, dan pengendalian surat.

meeting room

BILIK MESYUARAT

Bilik-bilik mesyuarat kami disediakan secara profesional dengan kemudahan teknologi canggih untuk menjalankan sebarang mesyuarat, latihan dan persidangan.

KEMUDAHAN

Ciri-Ciri Bangunan

Segi Tiga Emas 100%
Internet Berkelajuan Tinggi 100%
Lokasi Prestij 100%
Sistem Akses Berteknologi Tinggi 100%
Kawasan Pusat Perniagaan 100%
Bangunan Moden Kelas-A 100%
24/7 Sekuriti & CCTV 100%
Kemudahan Parkir ( Season / Valet ) 100%
Berdekatan KL Tower & KLCC 100%
Kemudahan Pengangkutan Awam (KL Monorel Direct-Linked) 100%